GYIK

Hidat építünk az Ázsiából és Dél-Afrikából érkező
tapasztalt sofőrök és a hazai fuvarozók között

Milyen szolgáltatásokat biztosítanak?

Átfogó toborzási szolgáltatásokat nyújtunk a fuvarozási szektor számára. Felkutatjuk, ellenőrizzük, képezzük jelöltjeinket, majd segítjük őket elhelyezkedni magyarországi partnereinknél. Jelöltjeink készségfejlesztésen, nyelvi és kulturális képzésen esnek át, még mielőtt kiválasztaná őket. Végigkísérjük a toborzási folyamat minden lépését, biztosítva, hogy már a kezdetektől egészen a felvételi folyamat végéig Ön mellett legyünk.

Kezdetben sofőröket toboroztunk, de mára számos egyéb logisztikai pozíciókra is toborzunk, mint például buszsofőrök, kamion szerelők, autószerelők, karbantartók, hegesztők, lakatosok, autófényezők, operátorok... Mondja el, kire van szüksége, és mi valószínűleg tudunk segíteni!

A kiválasztási folyamatunk során ellenőrizzük a jelöltek dokumentumait, készségeit és tapasztalatait, mielőtt különféle szigorú képzési programokon vennének részt. Ezenkívül más átvizsgálási módszereken is átesnek, mint például orvosi vizsgálatok és poligráfos tesztek, hogy biztosítsuk, hogy megfelelőek az általuk kiválasztott pozíciókra.

Az együttműködésünk kezdetén kiválasztjuk a jelölteket, és megosztjuk a jelöltlistát a ügyfeleinkkel, akik online interjút tarthatnak azokkal, akiket megfelelőnek találnak. Miután ügyfeleink kiválasztják a jelölteket, segítünk nekik a bevándorlási folyamat lebonyolításában. Folyamatos kapcsolatban maradunk mind az ügyfelekkel, mind a jelöltekkel a megérkezés után is, biztosítva a zökkenőmentes átmenetet minden érintett számára.

Az első lépésünk a fluktuáció kezelésére az volt, hogy finomítottuk képzési programunkat, így jelöltjeink megismerhetik előre az európai szabályokat, előírásokat, időjárási viszonyokat, közlekedési táblákat, kulturális normákat és tabukat, gesztusokat, vészhelyzeti protokollokat stb. Ezáltal jelöltjeink hosszabb távon jobban teljesítenek versenytársaiknál. Fluktuáció esetén segítünk ügyfeleinknek, hogy minél hamarabb találjanak megfelelő helyettesítést, elkerülve ezzel a lehetséges bonyodalmakat.

A teljes toborzási és idegenrendészeti folyamat átlagosan 4-6 hónapot vesz igénybe. Pontosabb becslést tudunk adni, ha közvetlenül felveszi velünk a kapcsolatot.

Munkavállalóinkat közel-keleti országokból, Indiából és Dél-Afrikából toborozzuk. Ezen kívül olyan harmadik országbeli szakembereket is toborzunk, akik már Európában élnek és dolgoznak.

Garantáljuk, hogy a kiválasztott jelölteket alaposan ellenőriztük, és megfelelnek mind a vállalati, mind a magyarországi szabványoknak. Garanciát vállalunk a fluktuáció esetén nyújtott segítségre is. Ezenkívül biztosítjuk, hogy minden jogi eljárást betartunk, hogy ügyfeleink és jelöltjeink hosszú és eredményes munkakapcsolatokat építhessenek ki.

Az évek során szerzett tapasztalataink alapján számos képzési modult hoztunk létre, amelyek finomítják jelöltjeink készségeit és beilleszkedését. Képzési programunk tartalmazza: GKI, tachográf, szimulátor, gyakorlat, kulturális tudatosság. A képzés végén jelöltjeink nemzetközileg elismert tanúsítványt kapnak, amelyek növelik elhelyezkedési esélyeiket Európában. 

hu_HUMagyar