Szolgáltatásaink

Hidat építünk az Ázsiából és Dél-Afrikából érkező
tapasztalt sofőrök és a hazai fuvarozók között

Ajánlatunk

Szakterületünk a fuvarozási szektorban olyan jelöltek felkutatása és elhelyezése, akik képesek jelentős eredményeket felmutatni. Széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk, hogy minden igényét kielégítsük. Szolgáltatásaink közé tartozik a jelöltek átvilágítása, képzése és toborzása különféle pozíciókra. Szorosan együttműködünk Önnel, hogy teljes mértékben megértsük igényeit és követelményeit, és a toborzási folyamat minden lépését kezeljük, a hirdetések közzétételétől kezdve a megérkezés utáni támogatásig. 

Szolgáltatásaink

Toborzási szolgáltatásaink

Jelöltek felkutatása

Több ezer fős álláskeresői adatbázis a legjobb jelöltek azonosítására.

Képzések

Felkészítjük sofőrjeinket az EU-s utakra, beleértve a GKI képzést, a PÁV vizsgát, a jogosítvány cseréjét és a digitális tachográf kártya kiadását.

Idegenrendészeti ügyintézés

Szakértelmünk révén zökkenőmentesen intézzük a vízumokat és munkavállalási engedélyeket az EU-ba való belépéshez.

Integrációs támogatás

Segítjük a sofőröket új szerepkörükbe való beilleszkedésükben, növelve megbízhatóságukat és munkahelyi elégedettségüket.

Toborzás

Toborzás folyamata

A Transforce toborzási folyamata biztosítja, hogy a megfelelő jelölteket a megfelelő cégekkel párosítsuk. Büszkék vagyunk arra, hogy sofőrjeink megbízható, hosszú távú értéket képviselnek munkaadóik számára.

Átlátható toborzási folyamatok

Nagy hangsúlyt fektetünk az átláthatóságra a toborzási folyamat során. A megbízó vállalat képviselőit bevonjuk, hogy aktív résztvevői legyenek a jövőbeli csapattagok kiválasztásának, ezáltal erősítve az átláthatóság iránti elkötelezettséget.

Jelöltek átvilágítása

A minőségbiztosítási osztály gondoskodik arról, hogy a toborzási folyamatban továbbhaladó jelöltek sikeresen teljesítsék a kezdeti átvizsgálást, biztosítva, hogy csak a megfelelő képesítéssel rendelkezők juthassanak tovább.

Profilok létrehozása

A dokumentációs osztály gondosan elkészíti a jelöltek profiljait, összhangban az ügyfél és Magyarország követelményeivel. Ez a lépés magában foglalja a szükséges dokumentumok és a munkakör-specifikus részletek összegyűjtését.

Kiválasztás és online interjúk

Ügyfeleink képviselői átnézik az általunk küldött jelöltprofilokat, kiválasztják a preferált jelölteket, és személyes vagy online interjúkat tartanak, hogy felmérjék a pozícióra való alkalmasságukat.

Vízum és tartózkodási engedély ügyintézés

Az jogi osztály kezeli a vízum- és tartózkodási engedély kérelmeket, együttműködve az ügyféllel a munkaszerződések, munkavállalási engedélyek és egyéb szükséges dokumentumok ügyintézésében. Végigvezetik a jelölteket az egész jelentkezési és interjúfolyamaton.

Munkavállalási engedély benyújtása

A jelöltek benyújtják a munkavállalási engedély iránti kérelmeiket a nagykövetségen/VFS Global-nál, ahol az ügyintézési idő 15 naptól 2 hónapig terjedhetnek a adott konzulátustól függően.

Indulást megelőző koordináció

A beutazásért felelős osztály gondoskodik a jelöltek indulásra való felkészítéséről. Ellenőrzőlistákat biztosítanak, követik a szükséges dokumentumokat, és lefoglalják a repülőjegyeket az ügyfél specifikációi alapján. Az idegenrendészeti eljárások ismertetésével biztosítják, hogy a jelöltek készen álljanak az indulásra.

Megérkezést követő támogatás

A célországba érkezés után a helyszíni operációs csapat segíti a jelölteket, és szükség esetén támogatást nyújt. Aktívan kérik visszajelzésüket a jelöltektől és az ügyfelektől, hogy biztosítsák a zökkenőmentes átmenetet, és folyamatos segítséget kínáljanak.

Átvilágítási módszerek

Hatékony és zökkenőmentes folyamatunk van a jelöltek átvilágítására, mielőtt megosztanánk a kiválasztottak listáját a vállalatokkal, és megszerveznénk a videó interjúkat.

Előszűrés

Az előszűrés a jelöltek értékelési folyamatának első fázisa. Ebben a szakaszban átfogóan áttekintjük a pályázók képesítéseit, tapasztalatait és hátterét, hogy biztosítsuk, megfelelnek ügyfeleink igényeinek és az iparági szabványoknak.

Elméleti teszt

Az elméleti teszt a jelöltek elméleti tudását méri az adott szerepkörhöz kapcsolódóan. Felméri a kulcsfontosságú fogalmak, eljárások és az adott iparághoz kapcsolódó információk megértését, amelyek elengedhetetlenek a sikeres munkavégzéshez.

Poligráfos teszt

Az átláthatóság iránti elkötelezettségünk részeként jelöltjeinktől poligráfos teszt elvégzését kérjük. Ez a tudományosan megalapozott értékelés hozzájárul az őszinteség és a megbízhatóság biztosításához, elősegítve egy megbízható munkaerő kialakítását.

Orvosi vizsgálat

Jelöltjeink egészsége és jóléte kiemelten fontos számunkra. Orvosi vizsgálataink célja a pályázók fizikai állapotának és általános egészségi állapotának felmérése, biztosítva, hogy alkalmasak legyenek az adott munkakör betöltésére.

Tolatási teszt sofőröknek

Azok számára, akik tehergépjárművek vezetésével foglalkoznak, a tolatási teszt a jelöltek gyakorlati készségeit értékeli a vezetés egy adott területén. Ez a teszt biztosítja, hogy a jelöltek rendelkezzenek a járművek pontos navigálásához és parkolásához szükséges képességekkel, ezáltal növelve a munka hatékonyságát.

Program

KÉPZÉSI FOLYAMAT

A Transforce-nál tudjuk, hogy a külföldi munkavállalók alkalmazása során a vállalatok számos problémával szembesülhetnek. Gyakoriak a nyelvi akadályok, a nemzetközi szabályok és biztonsági előírások ismeretének hiánya, valamint a fuvarozási munkakörnyezethez való alkalmazkodás nehézségei. Ennek megoldására bevezettük egyedi Képzési Programunkat, amely az alábbiakat tartalmazza.

GKI

Tehergépjármű Képzési Programunk részletesen foglalkozik a GKI követelményeivel, beleértve a járműdinamikát, a közúti biztonságot és a gazdaságos-vezetési technikákat. Az átfogó tananyagunk megfelel az iparági szabványoknak és szabályozási követelményeknek. A képzés az alábbiakat tartalmazza:

Közlekedési szabályok

A sofőrök elsajátítják a közlekedési szabályokat, hangsúlyozva azok betartását a közúti biztonság érdekében.

Vezetéstechnika

A sofőrök gyakorolják a manőverezési technikákat, mint a kanyarodás, tolatás és parkolás, hogy különböző helyzetekben javítsák a jármű irányítását.

Gazdaságos vezetés

A sofőröket olyan technikákra tanítjuk, amelyek minimalizálják az üzemanyag-fogyasztást, csökkentve ezzel a vállalat költségeit és a környezeti hatást.

Ügyfélkapcsolatok

A sofőrök megtanulják a pozitív ügyfélkapcsolatok fontosságát, hogy professzionális módon képviseljék a vállalatot.

Rakománykezelés

A megfelelő rakodási és kirakodási technikák elsajátítása biztosítja mind a sofőrök, mind az áruk biztonságát.

Telematikai és navigációs rendszerek

A modern navigációs rendszerek és telematikai eszközök megismerése segíti a sofőröket az optimális útvonalak megtalálásában és a kapcsolattartásban.

Sofőr Well-being

A program tartalmazza a fizikai és mentális jólét fenntartására vonatkozó információkat, mivel a hosszú órák az úton hatással lehetnek a sofőrök egészségére.

Műszaki felkészítés

A teherautó műszaki ismereteinek megértése, beleértve a karbantartási ellenőrzéseket és a gyakori problémák elhárítását, fontos része a képzésnek.

Vészhelyzeti eljárások

A képzés része a vészhelyzetekre, például fékhibákra vagy kedvezőtlen időjárási körülményekre adott válaszreakciók gyakorlása, biztosítva, hogy a sofőrök kezelni tudják a váratlan helyzeteket.

Kibocsátáscsökkentés

A teherautó-üzemeltetés környezeti hatásainak megértése és az emisszió csökkentésének módszerei kulcsfontosságúak.

Kommunikációs készségek

A hatékony kommunikáció hangsúlyozása a diszpécserekkel, kollégákkal, ügyfelekkel a zökkenőmentes működés érdekében.

Biztonsági intézkedések

A sofőröket a biztonsági protokollok betartására tanítjuk, hogy védjék a teherautót és annak rakományát szállítás közben.

Digitális tachográf

Az digitális tachográf pontos és hatékony használatának megértése és alkalmazása a vezetési és munkaidők nyilvántartására elengedhetetlen.

Fáradtság kezelése

A képzés stratégiákat tartalmaz a fáradtság kezelésére, biztosítva, hogy a sofőrök éberek és koncentráltak maradjanak munkavégzés közben.

TACHOGRÁF

A Transforce átfogó képzést nyújt a tachográf használatáról, hangsúlyozva a pontos nyilvántartás vezetését, a jogszabályi előírások betartását és a technológia előnyeinek maximális kihasználását.

Tachográf megértése

Bevezetés a tachográf működésébe és szerepükbe a vezetési és munkaidő nyomon követésében.

Jogi szabályozások

Áttekintés a tachográf használatát szabályozó 561/2006/EK-ről. A vezetési és pihenőidők betartásának fontossága.

Vezetési és pihenőidők

Részletes magyarázat a maximális vezetési időkről és a kötelező pihenőidőkről. A meghatározott limitek betartásának jelentősége a sofőrök jóléte és a közúti biztonság érdekében.

Tachográf adatok elemzése

Bevezetés a tachográf adatok elemzésébe a munkaidő jobb menedzselése érdekében. A tachográf információk felhasználása a hatékonyság és a szabálykövetés javítása érdekében.

Interaktív workshop-ok

Gyakorlati feladatok szimulált tachográf helyzetekkel. Kérdések és válaszok a sofőrök kérdéseinek és aggályainak kezelésére.

Tachográf típusok

Bevezetés az analóg és digitális modellekbe és azok jellemzőibe.

Rögzítési eljárások

Lépésről lépésre útmutató az analóg és digitális tachográfok használatáról. Gyakorlati bemutatók a manuális bejegyzések és megjegyzések beviteléről.

Kivételek és szabálytalanságok kezelése

Útmutató a váratlan helyzetek, kivételek és műszaki problémák kezelésére. Eljárások az adatvesztés vagy meghibásodás kezelésére.

Tippek a felelős vezetéshez

Tippek a hatékony útvonaltervezéshez a vezetési idő maximális kihasználása érdekében a jogi határokon belül. Stratégiák a fáradtság kezelésére és az éberség fenntartására a hosszú utak során.

BAL OLDALI VEZETÉS

A Transforce és az LSC közösen nyújtanak gyakorlati bal oldali vezetési szimulációs tréningeket, amelyek valósághű helyzetekbe helyezik a résztvevőket, lehetővé téve számukra a biztonságos és magabiztos bal oldali vezetéshez szükséges készségek fejlesztését. A képzés az alábbiakat tartalmazza:

Jármű konfiguráció

Ismerkedés a bal kormányos járművek vezetésével, ezáltal jobb megítélés kialakítása előzéskor vagy kanyarodáskor.

Sávtartás

Útmutatás a kijelölt sávban maradásra, hogy elkerüljük a torlódásokat és növeljük a közúti biztonságot. Ez különösen fontos autópályákon és forgalmas útvonalakon.

Navigációs rendszerek

A modern navigációs rendszerek és telematikai eszközök megismerése segíti a sofőröket az optimális útvonalak megtalálásában és a kapcsolattartásban.

Közlekedési szabályok és jelzések

Bevezetés az európai közlekedési szabályokba. Ez magában foglalja az útjelző táblák, a közlekedési jelzések és a körforgalmak megértését.

Előzés és kanyarodás

A sofőrök oktatása a távolságok és sebességek megfelelő megítélésére a biztonságos előzési manőverekhez. Kanyarodási technikák oktatása kereszteződéseknél is.

SZIMULÁTOROS KÉPZÉS

A kamion szimulátorok kulcsfontosságú szerepet játszanak a bal oldali vezetési körülményekre való felkészítésben, valósághű környezetet biztosítva a vezetési készségek gyakorlására és fejlesztésére, anélkül, hogy az úton való gyakorlás kockázataival kellene szembenézni. A képzés az alábbiakat tartalmazza:

Bevezetés a szimulátorba

A sofőrök először megismerkednek a szimulátor berendezéseivel, beleértve a kormányt, pedálokat és műszerfalat. Az oktatók bemutatják a szimulációs szoftver képességeit, ezzel megteremtve a kényelmes tanulási légkört.

Alapvető közlekedési szabályok

A sofőrök megismerkednek az alapvető közlekedési szabályokkal, útjelző táblákkal és jelzésekkel. A résztvevők szimulált városi és vidéki környezetben vezetnek és megtanulják betartani a sebességkorlátozásokat, elsőbbséget adni és követni az közlekedési etikettet.

Kedvezőtlen időjárási körülmények

A szimulátor különféle időjárási helyzeteket imitál, mint például eső, hó és köd, hogy a sofőrök megtanulják kezelni a kedvezőtlen időjárási körülményeket. A résztvevők megtapasztalják a csökkent látási viszonyokat és a csúszós utakat, megtanulva, hogyan igazítsák vezetési stílusukat ennek megfelelően.

Rakodás és súlyelosztás

A sofőrök megismerkednek a rakomány súlyának a járműdinamikára és a féktávolságokra gyakorolt hatásával. A szimulációk különböző típusú rakományok szállítását tartalmazzák, és megtanítják a sofőröket a stabilitás és az egyensúly fenntartására vezetés közben.

Testreszabott helyzetek

Az oktatók specifikus helyzeteket hoznak létre az egyéni képzési igényekhez igazítva, mint például városi vezetés, autópályán történő navigáció vagy speciális teherszállítás.

Alapvető funkciót megismerése

A sofőrök megtanulják kezelni a szimulátort az olyan feladatok gyakorlásával, mint a gyorsítás, fékezés, kormányzás és sebességváltás. Ez segít a sofőröknek megszokni a szimulátor vezérlőit, mielőtt bonyolultabb manőverekbe kezdenének.

Járművezetés és manőverezés

A sofőrök olyan gyakorlatokban vesznek részt, amelyek a helyes kanyarodási technikákra, sávváltásokra és parkolási manőverekre összpontosítanak. A szimulátor azonnali visszajelzést ad a teljesítményről, segítve a sofőröket készségeik finomításában és önbizalmuk növelésében.

Vészhelyzetek

A képzés magában foglalja a vészhelyzetek szimulációit, mint például hirtelen fékezés, defekt és kitérő manőverek. A sofőrök gyakorolják a gyors reakciót és döntéshozatalt nyomás alatt, növelve képességeiket a váratlan események kezelésére az úton.

Hosszú távú vezetési helyzetek

A képzés hosszú távú utakat is tartalmaz, lehetővé téve a sofőrök számára a fáradtság kezelésének és a hosszú távú vezetési kihívások megtapasztalását. Az oktatók hangsúlyozzák a megfelelő pihenőidők fontosságát és az éberség fenntartását hosszú utakon.

Teljesítményértékelés és visszajelzés

Minden szimuláció után a sofőrök részletes visszajelzést kapnak teljesítményükről, beleértve a javítandó területeket is. Az oktatók áttekintik az eredményeket a résztvevőkkel, útmutatást nyújtva készségeik fejlesztéséhez.

KULTÚRA

Képzési programunk nem csak a technikai készségekre fókuszál, hanem a sofőröknek az európai kultúrához való alkalmazkodásával és a különböző szabályozásokkal való eligazodás kihívásaival is foglalkozik. A modulok az iparági szabványokat, a megfelelési követelményeket és az európai vezetési etikettet fedik le. Az alábbiakat tartalmazzák:

Kulturális sokszínűség

A sofőrök megismerkednek az európai országok hagyományaival, szokásaival és társadalmi normáival. Kiemelten figyelünk a nyelvek, vallások és életstílusok sokféleségének felismerésére és tiszteletben tartására.

Helyi szabályok és szokások

A sofőrök megtanulják az egyes országok specifikus közlekedési szabályait és útjelző tábláit. A helyi szokások, mint például köszönések és gesztusok megértése hozzájárul a pozitív benyomás kialakításához és a jó kapcsolatok építéséhez.

Vészhelyzeti protokollok

A különböző országok vészhelyzeti protokolljainak ismerete is része a képzésnek. A sofőrök megtanulják, hogyan kérjenek segítséget, jelentsenek be incidenst, és hogyan férjenek hozzá a vészhelyzeti szolgáltatásokhoz különböző kulturális és nyelvi környezetekben.

Étkezési szokások és pihenőhelyek

A helyi konyhák és étkezési szokások megértése segíti a sofőröket abban, hogy megfelelő döntéseket hozzanak az úton történő étkezés során. Ajánlásokat is kapnak a megfelelő pihenőhelyekről.

Hatékony kommunikáció

A sofőrök megtanulják a különböző európai országokban gyakran használt kifejezéseket és szakkifejezéseket. Külön figyelmet fordítunk a nem-verbális kommunikációs jelekre, hogy elkerüljük a félreértéseket és elősegítsük a pozitív interakciókat a helyiekkel.

Kulturális érzékenységi képzés

Az érzékenységi képzés segít a sofőröknek, hogy tisztelettel és nyíltsággal kezeljék a kulturális különbségeket. Ez magában foglalja a kulturális tabuk és gyakorlatok megértését, amelyek régiónként eltérőek lehetnek. Esettanulmányok és valós életből vett példák szemléltetik a lehetséges kihívásokat és gyakorlati megoldásokat kínálnak.

Logisztikai kihívások és megoldások

A kulturális különbségekből adódó logisztikai kihívások, mint például a munkaidők, ünnepek és üzleti gyakorlatok kezelése is része a képzésnek. Stratégiák a hatékony időgazdálkodásra és a különböző ütemezésekkel való összehangolásra.

Interaktív workshop

A képzés interaktív workshop-ot is tartalmaz, amely lehetővé teszik a sofőrök számára, hogy kontrollált környezetben alkalmazzák kulturális ismereteiket. Ez a gyakorlati megközelítés növeli alkalmazkodóképességüket különböző kulturális helyzetekben.

TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégzése után a sofőrök olyan tanúsítványt kapnak, amelyeket világszerte elismernek, így nagyobb eséllyel találhatnak munkát Európában.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

hu_HUMagyar